Social

#fructe #legume #furadan #agricultura

Ministerul Agriculturii admite existenta Furadanului in legume si fructe

MADR admite existenta unei cantitati de Furadan de 10 ori mai mare decat cea care ar putea omori un om, un mg, in principalul ingredient din care se prepara berea, hameiul.

ministerul agriculturii si dezvoltarii rurale permite, in mod oficial, o anumita cantitate de Carbofuran (denumirea stiintifica a Furadanului) in legumele si fructele pe care le mancam.

Potrivit ziarului Ring, intr-un ordin emis in 2006 si completat in 2008, MADR a stabilit ca, in cazul merelor, perelor, nivelul maxim admis de Furadan este de 0,1 mg/kg. Potrivit aceluiasi ordin, si porumbul, graul, orezul si alte cereale pot contine 0,1 mg/kg de Furadan.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea