Social

#parcare #masini #bucuresti #bucuresteni

Minim cinci bucuresteni se bat pe un loc de parcare in Capitala

Bucurestiul are o mare problema cu locurile de parcare . Potrivit datelor existente la autoritati, in acest moment, in Capitala, cel putin noua masini se bat in fiecare zi pe un loc de parcare .

Locurile de parcare sunt adevarate provocari pentru nervii bucurestenilor. Si aceasta pentru ca, potrivit datelor Primariei, in Bucuresti exista 450.000 de locuri care trebuie sa se imparta la 1.200.000 de autoturisme, carora li se adauga cel putin inca jumatate de milion de autovehicule care trec zilnic prin Capitala.

Potrivit Realitatea TV, din statistici rezulta ca numai in centrul orasului este nevoie de cel putin 300.000 de locuri de parcare . Cea mai mare problema este insa aceea ca aceste parcari nu sunt construite, desi promisiuni au existat de la toti edilii Capitalei.

Pe rand, Traian Basescu, Adriean Videanu si Sorin Oprescu si-au dat cuvantul ca vor creste numarul de spatii unde bucurestenii sa-si parcheze masinile, prin construirea sau amenajarea unor amplasamente noi sau deja existente.

De exemplu, Sorin Oprescu a promis pentru 2009 amenajarea a 21 de parcari, intre blocuri si a altor 11 parcari subterane, la care va adauga si cele 3.300 de locuri pe care Primaria Generala le-a preluat de la Dalli, dupa ce contractul cu aceasta firma a fost anulat.

Pana atunci, bucurestenii parcheaza pe unde apuca, riscand astfel ca masinile sa le fie ridicate de catre firmele care ridica autovehiculele parcate ilegal si isi incearca nervii in incercarea de a gasi un loc liber unde sa-si lase masina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea