Social

#militar roman afganistan #mutat spital germania #ranit misiune militara

Militarul roman ranit in Afganistan, mutat la Rammstein

Militarul roman ranit pe 3 ianuarie in Afganistan va ajunge joi, in jurul orei 20.30, la spitalul militar american de la Rammstein, in Germania, pentru recuperare postoperatorie si ingrijiri medicale de specialitate.

Paraschiva a fost operat, duminica, la spitalul din Kandahar, starea sa fiind stabila. "Soldatul voluntar nicolae paraschiva a suferit un traumatism cranio-cerebral, in timpul misiunii de interventie rapida, insa, acum, dupa operatie este stabil hemodinamic", a declarat, joi, purtatorul de cuvant al MApN, Andreea Dumitru, informeaza NewsIn.

Alaturi de Paraschiva se mai aflau inca trei militari romani , doi dintre acestia fiind dusi la Kandahar, dar au fost externati imediat, deoarece nu au suferit rani grave, iar cel de-al treilea a fost supus unui control medical la Qalat, conform purtatorului de cuvant al Ministerului Apararii Nationale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea