Social

Militarii merg cu crosa la Traian Basescu

Prin cea de-a patra victorie in fata ciucanilor, Steaua Suki s-a incoronat pentru a 41-a oara campioana Romaniei la hochei , urmind sa primeasca felicitari la Cotroceni.

Cel de-al cincilea meci al play-off-ului Ligii Nationale de hochei dintre campiona nationala en titre, Steaua Suki, si Sport Club Miercurea Ciuc avea sa decida viitoarea lidera a Romaniei sau sa relanseze lupta pentru titlu .

Avind nevoie de o singura victorie ca sa pastreze trofeul cucerit anul trecut, elevii lui Marius Gliga au intrat pe gheata patinoarului Mihail Flamaropol mult mai motivati. Sustinuti din tribuna de catre Marius Lacatus, ros-albastrii au invins cu 3-1, soarta partidei fiind decisa in ultima repriza dupa actiunile spectaculoase ale lui Timaru si Corduban. Pentru cistigarea titlului inaintea disputarii tuturor celor sapte meciuri programate, stelistii vor fi rasplatiti cu doua miliarde de lei, cea mai mare premiere din istoria sportului autohton, urmind sa fie primiti si de catre presedintele Romaniei, Traian Basescu.

Anul acesta ne-am indeplinit toate obiectivele, am realizat eventul cistigind si Cupa, si campionatul si am jucat foarte bine si in Cupa Continentala. Sint multumit de ce am realizat, dar se poate si mai mult, a declarat Cristian Cirlan, presedintele sectiei militare de hochei.

Dubla reusita a ros-albastrilor va fi sarbatorita printr-o petrecere care va avea loc intr-unul dintre cele mai cunoscute cluburi bucurestene. Alaturi de ei si de trupa de majorete care i-a sustinut de-a lungul intregului sezon vor veni invitati de marca din showbiz autohton. Astfel, jucatorii de import din spatiul ex-sovietic ai militarilor doresc sa o aiba aproape pe o vorbitoare perfecta de rusa, cintareata Anna Lesko, pe care au cunoscut-o anul trecut, la o emisiune de televiziune.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea