Social

Militarii americani de la baza Mihail Kogalniceanu au reabilitat o gradinita din Constanta

bucuresti . Militarii americani intentioneaza sa mai desfasoare si alte proiecte in sprijinul comunitatii si se gandesc sa se extinda spre zona Babadag .

Seful Biroului SUA de Cooperare in Domeniul Apararii la Bucuresti, col. John R.Ingham, a declarat ca, din luna mai, mai multi militari americani vor sosi in baza militara de la Mihail Kogalniceanu . Pana in luna iunie, numarul acestora va fi de 1.000 si, timp de cateva luni, vor participa la o serie de antrenamente in Constanta si la Babadag.

Detasamentul de militari americani Seabees “Fearless74” care se afla in prezent detasat la Mihail Kogalniceanu va pleca peste patru luni si va fi inlocuit prin rotatie de un alt detasament. Militarii sunt specializati in interventii in caz de dezastre, reconstructie si asistenta umanitara.

In toamna anului trecut, un alt contingent Seabees a lucrat la renovarea Clinicii de Dermato-Venerice care apartine Spitalului Judetean de Urgenta Constanta. Lucrarile de renovare la clinica au fost incepute pe 19 noiembrie , iar, timp de o luna, militarii americani au varuit peretii si au inlocuit reteaua electrica.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea