Social

# Vasile Turcu stop cardiorespirator # Vasile Turcu sinucidere #vasile turcu

Milionarul Vasile Turcu a incercat sa-si ia viata!

Omul de afaceri Vasile Turcu (62 de ani), fostul actionar al lui Dinamo, a incercat sa se sinucida, fiind gasit sotia sa spanzurat intr-o camera a vilei din centrul Capitalei, potrivit Cancan. Conform ultimelor informatii, Vasile Turcu a fost stabilizat.

Vasile Turcu, fost actionar la FC Dinamo, a fost dus in stop cardio-respirator la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde medicii l-au resuscitat, surse din Politie declarand ca acesta ar fi incercat sa se sinucida. Vasile Turcu a fost gasit de sotie si menajera, dupa ce a incercat sa se spanzure, potrivit surselor Stirile ProTV.

Purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, Bogdan Oprita, a declarat ca Vasile Turcu este in Sectia de Terapie Intensiva, in stop cardio-respirator, resuscitat.

Conform unor surse Digi24, omul de afaceri ar fi incercat sa se sinucida prin spanzurare dar a fost gasit de cineva din familie, iar SMURD-ul a venit suficient de repede incat sa-l poata resuscita si apoi transporta la spital. mului de afaceri i s-a aplicat un guler cervical si este intubat, ventilat si sedat.

„In urma cu aproximativ o ora, Politia a fost sesizata cu privire la un barbat care ar fi avut o tentativa de suicid. Acesta a  fost preluat de catre un echipaj de salvare si transportat la spital. In acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucuresti, Serviciul Omoruri efectueaza cercetari in vederea stabilirii conditiilor in care s-a produs evenimentul”, a precizat Politia Capitalei.

Gigi Becali s-a declarat socat. Finantatorul FCSB a discutat cu el acum o luna si ca nu stie daca avea probleme financiare, pentru ca era prea orgolios ca sa se vaite.

Sursa foto: Sport.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea