Social

Mila corcita

Veronica, o fetita de sase ani, a fost vanata, tarata pe camp si omorata de o haita de maidanezi la periferia Constantei. In Bucuresti, in fiecare an, 10.000 de oameni muscati de caini, dintre care un sfert sunt copii, vin la spital sa-si faca injectii antirabice. Cand citesti stiri de genul asta ajungi sa crezi ca in Romania e in desfasurare un razboi intre specii, iar homo sapiens nu castiga intotdeauna.

Culmea este ca razboiul e intretinut de oameni milosi, care nu suporta ca o biata fiinta, in cazul acesta maidanezul, sa nu aiba dreptul la viata. Si oameni milosi sunt peste tot.

E oengistul de la televizor care e gata sa adopte formal intr-o singura zi sute de potai, e batranelul care arunca o piatra dupa „criminalii“ de hingheri, e omul politic care promoveaza legi peste legi de protejare a animalelor. Problema e ca mila asta corcita cu inconstien¬ta nu tine 24 de ore din 24.

Tine doar cat ii arunci osul lui Grivei de la coltul blocului, cat da din coada, cat semnezi pentru adoptie.

 

Continuarea in Gandul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea