Social

Miklos Feher de la Benfica a murit pe teren

Atacantul echipei Benfica Lisabona , Miklos Feher, a fost victima unui atac cardiac, duminica seara, in timpul meciului pe care formatia sa l-a sustinut in compania gruparii Vitoria Guimaraes.

"Este o veste pe care nu am fi vrut sa o dam, dar pot confirma decesul jucatorului nostru Miklos Feher", a declarat directorul de comunicare al gruparii lusitane, Cunha e Vaz . Corpul neinsufletit al jucatorului va ramine la morga spitalului pentru a fi supus autopsiei in vederea determinarii cauzei mortii.

Feher s-a prabusit pe teren in minutul 90+2, la putin timp dupa ce Fernando Aguiar a marcat golul victoriei pentru Benfica Lisabona. Medicii au incercat initial sa-l resusciteze pe teren, in mijlocul jucatorilor care aveau lacrimi in ochi si isi puneau miinile in cap. Dupa un sfert de ora, jucatorul a fost transportat la spital.

Arbitrul meciului, Olegario Benquerenca, a declarat ca acesta este cel mai trist meci din cariera sa. "Feher a cazut in fata mea si imediat am inteles ca este vorba de ceva grav", a declarat arbitrul. Miklos Feher, in virsta de 24 de ani, international ungar de 18 ori, a fost transferat la Benfica in 2002.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea