Social

#Mike Tyson Calin Popescu Tariceanu #Mike Tyson Senat #Mike Tyson Romania #mike tyson

Mike Tyson, in Senatul Romaniei ca in ring. Hei, tu! Liniste in sala!”

Aflat in vizita in Romania, pentru a lansa o bautura energizanta, fostul campion mondial la categoria grea Mike Tyson a participat, miercuri, la sedinta senatorilor.

Prima oprire a fostului mare campion in Bucuresti a fost la Palatul Parlamentului, unde Tyson a dat curs invitatiei de a participa la sedinta Senatului Romaniei.

“In sedinta de miercuri dimineata a plenului Senatului va veni si domnul Mike Tyson, recunoscut in lumea sportului si a entertainmentului, dar si a filantropiei, in general. Va veni si va fi salutat in cadrul sedintei Senatului”, a spus, marti, Ben-Oni Ardelean,  vicepresedinte al Senatului din partea PNL. 

Astazi, Mike Tyson s-a asezat pe unul dintre scaunele de la prezidiu si a jucat rolul de sef al Senatului. „Hei, tu! Liniste in sala!”, a strigat Iron Mike, scrie spynews.

Fostul pugilist a spus ca este “impresionat” de cladirea Parlamentului, dar nu ii place politica, pe care o considera “neplacuta” (“nasty” - n.r.). “Politica este neplacuta, nu conteaza decât invingatorul”, le-a spus Tyson jurnalistilor.
Vizita lui Mike Tyson nu a a fost deloc apreciata de seful senatului, Calin Popescu Tariceanu, conform B1.ro.

„Sunt intotdeauna admiratorul marilor sportivi. Daca ar fi fost doar aceasta chestiune, tot n-ar fi fost justificata invitarea lui. Pe lânga activitatea lui sportiva, Mike Tyson s-a distins in viata personala cu o serie de probleme care l-au dus la inchisoare. Sunt mari sportivi care in viata personala au avut un comportament ireprosabil si ii prefer pe aceia”, a spus marti Calin Popescu Tariceanu.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea