Social

#magazine # apa imbuteliata #sticle de apa #retragere apa

Mii de sticle de apa imbuteliata au fost retrase din magazine

Mii de sticle de apa imbuteliata, plata si minerala, au fost retrase din magazine, dupa ce autoritatile au descoperit ca lichidul era contaminat cu o bacterie rezistenta la antibiotic. Concentratia de nitrati peste limita admisa reprezinta un alt motiv pentru care autoritatile au decis sa retraga anumite sortimente de apa imbuteliata de pe piata.

Cea mai mare cantitate de apa imbuteliata retrasa din magazine s-a inregistrat in judetele Iasi, Vaslui si Dambovita, informeaza rtv.net. In Iasi au fost descoprite firme care imbuteliau apa, desi nu aveau un aviz de la Directia de Sanatate.

Aceeasi situatie a fost descoperita si in judetele Giurgiu, Bihor si Dolj. Printre celelalte judete in care autoritatile au decis sa retraga diferite cantitati de apa imbuteliata de la comercializare se numara Alba si Bacau.

In urma controalelor recente, aproximativ 27.000 de litri de apa imbuteliata au fost retrasi de la comercializare din 30 de judete. Amenzile aplicate pentru nerespectarea normelor de calitate a apei se ridica la 47.000 de lei.

Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea