Social

#refuz vaccin astrazeneca # lot vaccin astrazeneca #vaccin astrazeneca #astrazeneca #romani

Mii de romani refuza vaccinul AstraZeneca! S-au retras de la programari

Mii de romani refuza sa se vaccineze cu serul produs de AstraZeneca. Acestia si-au retras programarile dupa ce mai multe state europene au decis sistarea administrarii vaccinului.

 

AstraZeneca este cel mai controversat vaccin impotriva coronavirusului. Cu toate acestea, in ultima perioada este in atentia tuturor dupa ce mai multe state europene au anuntat probleme la administrarea acestuia. Este vorba despre probleme ce au aparut in cazul mai multor perosane care dupa vaccinare au avut probleme cu coagularea sangelui.

Conform cifrelor oficiale de pana acum, de joi seara si pana vineri la pranz, 9.000 de romani s-au retras de la vaccinarea cu AstraZeneca, anuland programarile facute. Ca procent este destul de mic, 4,5% din totalul de 200.000 de romani care s-au programat la vaccinare si li se repartizase serul AstraZeneca. Insa, tendinta este de crestere, tot mai multi refuzand sa mai primeasca vaccinul in cauza, potrivit stiripesurse.ro.

Va reamintim ca Romania a primit peste 80.000 de doze din lotul cu probleme ABV 2856, produs de AstraZeneca. 77.000 de doze au fost deja utilizate, restul fiind oprite de la administrare joi seara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea