Social

Mihalcea, fata in fata cu "Postasul" la tribunal

Dinamovistii au inceput seria proceselor. Dupa incidentul din toamna trecuta, cand la un meci desfasurat la Craiova intre Universitatea si Dinamo, fotbalistul Adrian Mihalcea a agresat un fan care patrunsese pe teren, fostul dinamovist s-a prezentat ieri in fata instantei.






Fostul atacant al formatiei Dinamo Bucuresti, Adrian Mihalcea, a fost ieri pentru prima data in fata unei instante, cand la Judecatoria Craiova a avut loc un nou termen intre actualul sportiv al echipei sud-coreene Chunhan Dragons si un suporter al Universitatii Craiova, poreclit "Postasul". Mihalcea a marturisit la final ca aceasta "vizita" la judecatorie a fost destul de neplacuta pentru el si a recunoscut ca a avut emotii. "M-am simtit penibil in sala de sedinte. Nu ma asteptam sa se ajunga pana aici. Am fost pedepsit la momentul respectiv de comisiile din cadrul LPF. Am avut emotii, deoarece m-am aflat pentru prima oara intr-o sala de judecata . Sunt surprins ca la meciul din urma cu an, in apararea lui au sarit Moti, Guso si Daouda, actualmente jucatori la Dinamo, iar eu am fost alungat de la echipa. Intr-o convorbire telefonica , mi-a spus ca renunta la proces daca vin sa joc pentru Universitatea Craiova", a povestit Mihalcea, care a venit din Coreea de Sud special pentru acest proces. Fotbalistul a incercat inaintea acestei infatisari sa ii ofere bani suporterului in schimbul renuntarii la actiunea in justitie.


Inca un termen


La infatisarea de ieri, care a durat o ora si jumatate, avocatul lui Mihalcea a cerut ca sedinta de judecata sa se desfasoare cu usile inchise, dar cererea sa a fost respinsa pe motiv ca este un proces de interes national . La randul sau, reclamantul Ovidiu Todoran, suporterul Universitatii Craiova, a declarat ca nu este dispus sa renunte la proces. "Sper ca justitia sa-si faca datoria si il anunt pe Mihalcea ca ma voi tine de el pana se va rezolva acest proces. Eu am timp, el nu are. Propunerea pe care i-am facut-o la telefon cu privire la venirea sa la Craiova in schimbul renuntarii la proces a fost o gluma", a precizat Ovidiu Todoran. Desi lumea se astepta ieri la o sentinta, instanta a stabilit urmatorul termen in acest litigiu pentru 26 ianuarie 2006, cand avocatul lui Mihalcea intentioneaza sa prezinte in fata instantei doi martori, fotbalistul Claudiu Niculescu si suporterul dinamovist Dumitru Viorel. S-ar putea ca Mihalcea sa nu vina la acest termen, posibilitate, de altfel, anuntata de sportiv completului de judecata.


Rezumat


Pentru cei care nu-si mai amintesc, pe 21 noiembrie 2004, suporterul craiovean Ovidiu Todoran a intrat pe teren, in minutul 80 al meciului Universitatea - Dinamo, si s-a indreptat catre jucatorul dinamovist Claudiu Niculescu, fost component al formatiei din Banie, aruncandu-i in fata un fular in culorile echipei gazda. Adrian Mihalcea a intervenit sa-si apere coechipierul, imbrancindu-l si lovindu-l pe suporter. Todoran l-a dat in judecata pe Mihalcea pentru faptul ca jucatorul dinamovist l-a lovit, solicitandu-i fotbalistului daune de 20.000 de euro. In urma incidentului de anul trecut, "Postasul" a fost amendat de Jandarmerie cu 15 milioane de lei, pentru faptul ca a intrat in suprafata de joc, iar Mihalcea a primit doua etape de suspendare si o penalitate de 400 de euro din partea Comisiei de Disciplina a FRF, pentru comportament nesportiv.




Dosarul lui Iordache a fost redeschis


Desi parea sa fi scapat basma curata dupa ce a accidentat mortal un om, un alt dinamovist, Adrian Iordache, are din nou probleme. Dosarul sau a fost redeschis pentru noi cercetari. Dosarul lui Iordache a fost redeschis din cauza ca s-au sesizat niste proceduri incorecte in cadrul judecatii. Dosarul fusese initial inchis, fotbalistului nefacandu-i-se dosar penal din lipsa de probe.

Accidentul facut de Iordache a avut loc pe 23 septembrie 2004. Fotbalistul a povestit atunci ca a derapat in sant, iar dupa ce masina a fost trasa inapoi pe carosabil, sub ea, in sant, s-a gasit o persoana decedata. Sportivul a marturisit ca nu a lovit pe nimeni pe carosabil, sustinand ca persoana decedata se afla probabil in sant in momentul impactului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea