Social

#mihail boldea #deputat mihail boldea #indemnizatie parlamentar

Mihail Boldea vrea sa primeasca indemnizatia de parlamentar pentru perioada martie-septembrie

Fostul deputat Mihail Boldea a transmis conducerii Camerei Deputatilor un document prin care solicita acordarea indemnizatie de parlamentar pentru perioada martie-septembrie, perioada in care se afla in arest si inca ocupa functia de deputat.

"Subsemnatul Boldea Mihail, fost deputat in legislatura 2008-2012, in colegiul nr. 9 Galati, respectuos va solicit sa imi comunicati modul in care pot intra in posesia indemnizatiei aferente lunilor martie-septembrie 2012. Precizez ca mandatul subsemnatului a incetat la data de 25.09.2012 cand demisia a fost citita in plenul Camerei Deputatilor", se arata in solicitarea lui Boldea.

Potrivit unor surse parlamentare citate de Mediafax, cererea fostului deputat a fost depusa la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, forul urmand sa ia o decizie.

Procurorii DIICOT - Serviciu Teritorial Galati l-au trimis in judecata pe Mihail Boldea la sfarsitul lunii iunie, politicianul fiind acuzat de fraude imobiliare cifrate la circa un milion de euro.

Sursa foto: nineoclock.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea