Social

#mihai razvan ungureanu #cabinet #vot #victor ponta #vot de incredere

Mihai Razvan Ungureanu: Nu vom acorda votul de incredere noului Cabinet Ponta

Mihai Razvan Ungureanu, liderul Fortei Civice, a anuntat luni seara, la Romania TV, ca formatiunea sa nu va acorda in Parlament votul de incredere noului Guvern condus de Victor Ponta. Ungureanu a explicat ca acestui Executiv ii lipsesc oamenii credibili.

"Nu acordam votul nostru, asa putini cati suntem, domnului Ponta si Guvernului sau sub absolut nicio forma si absolut nicio conditie. Nu e capabil sa stranga un Guvern de oameni credibili", a spus Ungureanu, care a precizat ca in cazul in care premierul Ponta isi schimba comportamentul, Forta Civica isi va reconsidera pozitia.

Pe de alta parte, UDMR, formatiune care nu va face parte din structura noului Cabinet, a anuntat la randul sau ca nu va vota acest Executiv.

Kelemen Hunor a declarat luni dupa-amiaza ca formatiunea va ramane in opozitie deoarece nu s-a putut trece peste atitudinea PNL in legatura cu intrarea la guvernare a Uniunii. Intrebat daca UDMR va vota Guvernul in Parlament, Hunor a precizat ca ar fi facut-o doar daca "ar fi vorba de premier", nu si de restul Cabinetului.

Sursa foto: academiacatavencu.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea