Social

Mihaela Radulescu se lauda ca e nesuferita

Mihaela Radulescu, premiata la Superlativele VIP , s-a laudat ca si-a castigat celebritatea pentru ca este nesuferita si a recunoscut ca se bucura cu atat mai mult de premiu, cu cat e din partea presei.

Mihaela Radulescu a primit trofeul editiei din acest an a "Superlativelor VIP", la sectiunea Divertisment. Vedeta Antenei 1 a concurat cu Teo Trandafir si cuplul de carcotasi Serban Huidu si Mihai Gainusa. Pentru ca la nominalizare nu a fost la fel de aplaudata ca si contracandidatii ei, Mihaela Radulescu a mustrat publicul. Vedeta a precizat ca s-a impus in show-biz pentru ca este nesuferita si a multumit presei ca orice ar scrie, chiar si de rau, ii face numai bine la imagine. Aparitia ei pe scena a culminat cu o aplecare cu spatele spre public si spre Traian Basescu. Cat timp Mihaela a pupat cativa copilasi, publicul i-a putut admira lenjeria tanga pe sub rochia neagra din dantela.



ACCENT DE HOLLYWOOD

Marea surpriza a serii a fost prezenta Monicai Barladeanu care a plecat de la petrecerea de ziua ei ca sa dea premiul pentru divertisment. Proaspata actrita de la Hollywood si-a facut o intrare demna de un star si a descins in tromba pe culoarele Teatrului National, urmarita de fotografi, cu un minut inainte sa urce pe scena. Monica Barladeanu si-a cerut scuze pentru intarziere si a prezentat-o pe Mihaela Radulescu cu un pronuntat accent american.



MIHAELA A DAT TOTUL

Mihaela Radulescu a fost sfatuita de amfitrionul serii, redactorul-sef al publicatiei VIP, Cristi Brancu, sa ii ofere buchetul de flori primit sarbatoritei Monica Barladeanu "pentru ca asa s-ar cuveni". Dupa ce s-a conformat cerintelor gazdei, Mihaela si-a cedat si trofeul primit pompierului Alexandru Banica, cel care a salvat vietile mai multor copii surprinsi de viiturile catastrofale.



MUTU A FOST HUIDUIT

Nominalizarea lui Adrian Mutu la sectiunea Excelenta in Sport a declansat proteste in sala. Numele lui Adi Mutu a fost huiduit la scena deschisa, semn ca fotbalistul nu a fost iertat dupa scandalul cu drogurile. Premiul a fost castigat de Ivan Patzaichin.



PUPATURI SI DILEME

Delia Matache a urmarit spectacolul de la balconul salii mari a Teatrului National, alaturi de iubitul ei, Edi Iordanescu, si de bodyguardul acestuia, un individ supraponderal. Plictisita de ceremonia sobra, Delia si-a umplut timpul oferindu-i pupaturi apasate iubitului si dezbatand alaturi de garda de corp semnificatia unor cuvinte sofisticate rostite pe scena.



TRAIAN BASESCU A IMPARTIT COVRIGI

Presedintele Traian Basescu a fost denumit "omul anului 2005". "E absolut surprinzator sa castig un premiu oferit de presa", a declarat Basescu la primirea trofeului si a unui buchet de flori . "Premiul n-am sa-l impart cu nimeni, s-ar putea sa fie ultimul pe care il primesc", a adaugat el. Apoi a coborat in sala si a impartit publicului covrigii primiti de la copiii unui ansamblu popular.



LA BRAT CU NOUL IUBIT

Andreea Antonescu si-a scos pentru prima data noul iubit in public . Cantareata si-a tinut pana acum ascuns partenerul si a negat de nenumarate ori ca s-ar fi despartit de Iustin, cel cu care a trait o poveste de dragoste timp de cinci ani.

A FUGIT DE RIVALA

Designerul Irina Schrotter a primit trofeul VIP la categoria moda, depasindu-si la voturi contracandidatii Catalin Botezatu si Liza Panait. Imediat dupa ce a coborat de pe scena, Irina a parasit rapid sala, nedorind sa o vada premiata pe inamica ei Mihaela Radulescu, cea cu care a avut numeroase schimburi dure de replici in trecut. Schrotter si-a motivat graba cu care a parasit Teatrul National spunand ca trebuie sa prinda trenul spre Iasi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea