Social

Mihaela Radulescu: Ma dezbrac ca sa-i imbrac pe altii

Intr-un cadru elegant, dintr-un hotel cu multe stele, diva s-a transformat intr-o femeie care traieste la granita dintre realitate si fictiune , si viseaza la fel. Tinuta sa o confirma. De data aceasta, Mihaela Radulescu nu se mai lasa pozata de dragul publicitatii, ci cu un scop anume, pentru un fel de campanie denumita ma dezbrac ca sa-i imbrac pe altii.
Nu mai vreau sa aiba de castigat doar revista pentru care pozez sau imaginea mea, ci as vrea sa aiba de castigat si cei vitregiti de soarta. Am decis sa apar in astfel de pictoriale doar daca revista care doreste acest lucru face o donatie caritabila din profitul pe care-l face datorita mie. Acest pictorial este al doilea pe care-l realizez in aceste conditii, a declarat ea.

Peste cinci ani va fi regizor

Cu o astfel de atitudine si imbracata sumar, pentru pictorial, desigur, Mihaela Radulescu a fost dispusa sa deconspire cum va arata viata sa peste cinci ani: In clasa intai , facand bastonase cu fiul meu si alergand apoi pe platoul de filmare, caci cam pe atunci ar trebui sa fiu regizorul primului meu film de lungmetraj.... (continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea