Social

Mihaela Radulescu: am practicat taximetria fara autorizatie!

In studentie, Mihaela Radulescu a incercat sa ocoleasca legea pentru a castiga un ban in plus. Prezentatoarea a marturisit ca a practicat taximetria fara autorizatie cateva luni bune, dupa care, la un control de rutina, a fost prinsa de politie.

Spre surprinderea multora, Mihaela Radulescu a avut cateva joburi cat se poate de neobisnuite. Frumoasa prezentatoare, pe vremea cand era studenta, a fost taximetrist fara autorizatie. Cateva luni a castigat bani frumosi, insa totul a luat sfarsit cand un politist a descoperit ca Mihaela nu are nici un act care sa-i permita sa practice taximetria.

Nonconformista
Mihaela Radulescu continua sa ne uimeasca prin originalitate si nonconformism. Inainte de a incepe o cariera in televiziune, prezentatoarea a fost sofer de taxi fara autorizatie, apoi antrenoare de fitness. Mihaela Radulescu a dovedit astfel lumii intregi ca prin multa munca, ambitie si perseverenta poti sa reusesti acolo unde unii nici nu indraznesc sa viseze.

Cu toate ca necazurile nu au ocolit-o, ea a avut taria sa mearga mai departe si sa ia viata asa cum este, cu bune si rele. Are o cariera de succes , un mariaj fericit si un copil sanatos. Dar cum destinul ne rezerva si neplaceri, Mihaela Radulescu a trebuit sa infrunte poate cea mai grea incercare pentru o femeie, pierderea unui copil.

Acum cateva luni, vedeta a fost internata de urgenta la Spitalul Elias cu diagnosticul sarcina extrauterina. Cu toate ca o trompa i-a fost extirpata si sansele de a ramane din nou insarcinata s-au diminuat, Mihaela nu se da batuta si spera sa mai faca un copil.

Mi-au extirpat trompa dreapta, ceea ce-mi va diminua sansele de a ramane gravida din nou. Nu e totusi imposibil, asa ca voi continua sa incerc, a declarat Mihaela imediat dupa operatie. Mihaela si-a revenit repede, ajutata de familie si prietenii apropiati.

Cursele le facea cu un Oltcit
Ascensiunea Mihaelei pe plan profesional a fost una spectaculoasa si multi s-au intrebat daca prezentatoarea a intrat in televiziune chiar de pe bancile facultatii. Ei bine, nu! Raduleasca a povestit in emisiunea Jobbing de pe TVR1 ca in perioada studentiei a practicat taximetria fara autorizatie.

Cursele le facea cu masina personala , un Oltcit, si, potrivit spuselor ei, castiga bani frumosi. Numai ca toata povestea a durat doar cateva luni, pentru ca a fost prinsa de Politia Rutiera. La scurt timp a urmat un job de antrenor de fitness si, intr-un final, reporter de televiziune.

Hollywood-ul o asteapta
Acum are o cariera de succes in televiziune si a inceput sa cocheteze din ce in ce mai mult cu actoria. Dupa ce a jucat in pelicula 15 in regia lui Sergiu Nicolaescu, Mihaela Radulescu si-a dat seama ca publicul o place in postura de actrita si s-a hotarat sa mearga mai departe. A acceptat si un rol comic in filmul Legaturi bolnavicioase , in regia lui Tudor Giurgiu. Iar rezultatele nu s-au lasat asteptate. Vedeta a primit o propunere din partea unor producatori americani sa filmeze la Hollywood.

(continuarea in Gardianul )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea