Social

Mihaela Radulescu a plecat in Africa de Sud

Prezentatoarea emisiunii Duminica in familie de la Antena 1 , Mihaela Radulescu, a plecat impreuna cu sotul sau, Elan Schwartzenberg , ieri dimineata, in Africa de Sud, unde intentioneaza sa realizeze un documentar-artistic despre zona respectiva.

Nu voi pleca intr-o zona civilizata, ci in salbaticie, unde am de gand sa mai fac un documentar, pe un subiect care mie mi s-a parut inedit si pe care nu-l dezvalui pana nu se va difuza filmul. Aceasta calatorie este de fapt o vacanta combinata cu munca, pentru ca plec impreuna cu sotul meu, ne-a declarat, cu o zi inaintea plecarii vedeta Antenei 1.

Mihaela Radulescu si-a luat viza pentru aceasta calatorie tocmai din Israel, deoarece in Romania nu exista nici ambasada, nici consulat al Africii de Sud. Noi nu avem un consulat al acestei tari la Bucuresti, asa ca esti nevoit sa mergi in alte capitale pentru a obtine o viza. Am ales sa mergem in Israel si am obtinut vizele in aceeasi zi, spune Mihaela. Vedeta intentioneaza sa stea 10 zile in Africa de Sud, cu conditia ca dorul de Ayan , fiul ei, sa n-o cheme mai devreme acasa.

Inainte de plecare Mihaela si-a tatuat pe brat un soare de care este foarte mandra.
(continuarea in Libertatea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea