Social

Mihaela, mai de succes decat Andreea

Campania caritabila "Vedete pentru sinistrati" a propulsat-o pe Mihaela Radulescu in randul celor mai realizate femei din Romania. In acelasi timp, Andreea Marin nu a mai fost nominalizata nici macar la premiile Pantene.

Vedeta Antenei, Mihaela Radulescu, a castigat inca o batalie in razboiul cu Zana Surprizelor, Andreea Marin. In topul celor 100 de femei de succes realizat de revista Capital, Mihaela, fosta doamna Banica jr, s-a situat pe locul 70, in timp ce Andreea, actuala sotie a cantaretului, ocupa numai locul 86. Mihaela Radulescu a fost mai eficienta in 2005, sunt de parere expertii revistei Capital. Ca dovada stau cele sapte premii primite anul trecut pentru emisiunea "Duminica in familie", pe care o prezinta, dar si pentru campania "Vedete pentru sinistrati", initiata de vedeta Antenei 1.


PRIETENE DIN CARITATE

Cele doua dive, care de-a lungul timpului si-au aruncat replici dure prin intermediul presei, s-au impacat in scopuri caritabile. Andreea Marin a participat la campanie si a ajutat la strangerea de fonduri sub coordonarea Mihaelei Radulescu. La schimb, Zana Surprizelor a invitat-o in emisiune pe vedeta Antenei 1 si a imbratisat-o, la o ora de audienta maxima.



ROMANCA DE LA HOLLYWOOD

Monica Barladeanu a intrat pe locul 74 in topul femeilor de succes datorita debutului ei la Hollywood. Pana acum, bruneta care lucra ca ospatar sezonier, in timp ce studia Dreptul la Iasi, a primit sapte roluri in productii americane. 19 milioane de telespectatori au vazut episodul din "Lost" in care a jucat romanca. Mai mult, anul trecut Monica Barladeanu a fost primita in Asociatia americana a actorilor profesionisti.



DRAME DE SUCCES

Primul loc in topul femeilor de succes este ocupat de Camelia Sucu , care a obtinut celebritatea din cauza relatiei pe care sotul ei Dan Sucu o are cu Diana Lascarescu. De altfel, Diana Lascarescu, vedeta TVR-ului, a anuntat deja ca in aceasta vara ii va darui un mostenitor omului de afaceri, chiar daca acesta nu este divortat. Creatoarea de moda Romanita Iovan a reusit si ea sa se mentina in topul femeilor de succes, cu toate ca anul trecut a fost unul foarte dificil pentru ea. Adrian Iovan , sotul creatoarei, a impuscat mortal un hot care intrase in casa lor. A urmat o ancheta dificila in urma careia Adrian Iovan a fost declarat nevinovat, dar Romanita Iovan a anuntat ca, din cauza stresului, a pierdut o sarcina.



SURPRIZA NEPLACUTA

"Surprize, surprize", Andreea Marin nu se numara printre nominalizatii celei de-a cincea editii a premiilor Pantene. In schimb, Mihaela Radulescu a fost nominalizata la categoria "Frumusetea Spiritului", pentru campania "Vedete pentru sinistrati". Vedeta Antenei 1 va fi si prezentatoarea galei. (A.R.)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea