Social

#mihaela geoana #mircea geoana #ezoterism

Mihaela Geoana, convinsa ca sotul ei a fost "atacat energetic"

Mihaela Geoana sustine ca sotul ei a fost atacat energetic in timpul dezbaterii cu Traian Basescu de dinaintea celui de- al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale.

Sotia lui Geoana crede ca sotul ei a fost impiedicat sa raspunda corespunzator la intrebarea legata de vizita nocturna la Sorin Ovidiu Vantu de catre oamenii presedintelui.

"Cred ca a fost atacat energetic foarte mult. Erau chiar in sala oameni, care lucrau in acest sens (...) Si nu a fost tot timpul, ci acolo unde erau momentele decisive", a spus doamna Geoana la Antena 3.

Sotia candidatului PSD la Presedintie explica cum a simtit chiar ea efectele atacurilor.

"Nu cred foarte mult in lucrurile astea. Dar am vazut si la mine, pentru ca erau momente in care ma simteam fara energie si nu ma puteam concentra", a mai declarat Mihaela Geoana.

Seful de campanie al PSD, Viorel Hrebenciuc, a mai facut afirmatii asemanatoare referitor la dezbaterea dintre cei doi candidati. El a sustinut ca faptul ca dezbaterea s-a tinut intr-o zi de joi i-a fost favorabil lui Traian Basescu si ca acesta a purtat o cravata mov pentru a folosi puterea "flacarii violete".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea