Social

# america's got talent laura bretan #Laura Bretan # finala romanii au talent #romanii au talent

Micuta Laura Bretan a cucerit marti America si aseara Romania! Finala Romanii au talent!

Laura Bretan, copila de 13 ani care traieste in Chicago (SUA), a impresionat Romania cu vocea ei senzationala si si-a adjudecat aseara marele premiu al concursului "Romanii au talent".

 

"Un vis, este un vis! Sunt fara cuvinte, va multumesc! Raman aceeasi persoana! Emotiile sunt foarte mari. As vrea sa inspir pe toata lumea care ma aude, ca sa asculte si muzica clasica si muzica de opera!", a declarat Laura Bretan imediat dupa terminarea concursului.

Clasamentul final este urmatorul: 1 - Laura Bretan; 2 - Fratii Adrian; 3 - Nadia Burdusi; 4 - Mara Pruna; 5 - Manuel Chivari; 6 - Anisia Gafton; 7 - Rust in dust; 8 - Andrei Surdu; 9 - Florin si Constantin; 10 - Lifestyle; 11 - Resciebelle Santiago; 12 - Florin Bontea; 13 - Cezara Blioju; 14 - Cristian Zlatan; 15 - Bruce si Istvan; 16 - Free Balance.

Dar saptamana aceasta a mai fost anuntata o performanta senzationala a pustoaicei care a ajuns la concursul romanesc datorita bunicului ei. A urcat pe scena America are talent si cantareata Mel B a trimis-o direct in semifinala. Simon Cowell, cel mai dur dintre jurati, a avut numai cuvinte de lauda la adresa fetitei. 

 

"Aşa ceva nu s-a întâmplat. Nu credeam că o să fii capabilă nici să vorbeşti şi mă gândeam că dacă începi să cânţi, nu o să meargă. Apoi s-a întâmplat asta. Nu am auzit niciodată aşa ceva de când fac acest show. Serios. A fost incredibil. Ceea ce este şi mai frumos este că eşti o persoană atât de drăguţă, umilă", a spus Cowell.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea