Social

#microbuz lovit de tren #isu #raniti #pasageri #microbuz

Microbuz cu pasageri, lovit de un tren in aceasta dimineata! ISU in alerta

Un microbuz care transporta pasageri a fost izbit cu putere de un tren, in aceasta dimineata. Accidentul s-a petrecut pe o strada de la marginea Ploiestiului.

 

In momentul impactului, la bordul microbuzului se aflau sapte persoane. Din fericire, toate au scapat cu viata, alegandu-se doar cu cateva rani si o sperietura groaznica.

soferul unui microbuz a patruns pe calea ferata, cel mai probabil, fara sa se asigure. La fata locului s-au deplasat cinci ambulante, precum si echipaje ISU.

Doua dintre victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Ploiesti. Acestea au suferit rani în zona capului si a fetei, potrivit medicilor. Este vorba despre doi barbati de 43, respectiv 48 de ani.

Alte cinci persoane au fost ranite usor. Este vorba despre cinci barbati cu varsta de 56 de ani, 32 de ani, 36 de ani, 59 de ani si 35 de ani, care aveau leziuni minore si au refuzat transportul la spital, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: ziare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea