Social

Michael Schumacher, accident la debutul in motociclism!

Septuplul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher , a debutat cu stangul in competitiile pe doua roti. Fostul pilot a iesit in decor la prima cursa de motociclete la care a luat parte, iar visul sau de a-l ajunge din urma pe Valentino Rossi s-a stins prematur.

Prezent la Oschersleben, acolo unde s-a disputat cea mai recenta etapa din Campionatul Germaniei de Motociclism , Schumacher a fost sustinut de un grup impresionant de fani. Si asta datorita presei, care a deconspirat pseudonimul sau: Marcel Niederhausen.

Vazand ca nu poate evita multimea dornica de un spectacol adevarat, fostul pilot, in varsta de 39 de ani, a decis in cele din urma sa participe cu numele real. In calificari, neamtul a intampinat probleme tehncice la motocicleta sa, clasandu-se pe locul 37, dintr-un total de 39 de participanti. „Incalzirea” de dimineata i-a adus un glorios loc... 28, dar totul s-a jucat in cursa urmatoare.

Aici, adrenalina creata de cele doua roti in viteza si-a spus cuvantul, iar Michael Schumacher a pierdut controlul motocicletei. Dupa cateva fractiuni de secunda, neamtul s-a trezit pus la pamant, dar , din fericire pentru el, pe spatiul din afara pistei de la Oschersleben.

„Motociclata are doar cateva zgarieturi, dar fotografii au cu siguranta foare multe poze. Eu sunt un pilot. Cu toate ca imi plac la nebunie bestiile pe doua roti, nu intentionez sa ma inscriu intr-o competitie de anvergura. Voi mai participa din cand in cand la astfel de evenimente, dar intotdeauna ca invitat, nu cu ganduri de o noua cariera”, a declarat Michael Schumacher. Si il intelegem de ce...

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea