Social

Michael Pennington la Teatrul Metropolis

Teatrul Metropolis si ArCub – Centrul de Proiecte Culturale al Primarie Municipiului Bucuresti au onoarea sa va invite luni, 12 si marti 13 mai, ora 18.30 la un spectacol unic in Romania:
 
"Nobile William" - un recital al marelui actor Michael Pennington, produs pe scena teatrului Royal Shakespeare Company.
 
Un tur de forta livrat in aparenta fara pic de efort ce a facut inconjurul Angliei, propunandu-si sa dea glas unor fragmente din opera lui William Shakespeare dar nu in ultimul rand dezvaluind inedite scene din viata „Marelui Will”.
 
“Un magnific actor de factura clasica in toata splendoarea artei sale. In uimitorul sau recital Michael Pennington combina maiestria sa cu o profunda cunoastere practica pentru a ne da, într-un marathon de 2 ore, o imagine rotunda a artei shakespeare-iene.”
Michael Billington, The Guardian
 
“S-a scufundat in cunoasterea shakespear-iana pe care o imparte cu noi, cu generozitatea unui tovaras de pahar… Este fascinant… Spectacolul acesta este o gema. Daca n-as fi fost dependent de Shakespeare, as fi devenit unul.”     
John Peter, Sunday Times
 
“Ideile lui Pennington, deseori proaspete si originale, sunt incrustate cu gratie pe putinul pe care il stim despre viata lui Shakespeare. Acest spectacol este un energizant . A vedea sau a nu vedea? Mergeti, daca va sta in putere.” Kate Kellaway, The Observer
 
“Ce ghid superb si mereu stimulant se dovedeste a fi Pennington…cald, intelept si clarificator.” Charles Spencer, Daily Telegraph
 
“Atragator si proaspat… Pennington pare sa stie tot ce e de stiut despre Shakespeare.”
Erin Madsen, Minneapolis Metro


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea