Social

#ucis #moarte #michael jackson

Michael Jackson spunea ca va fi otravit

Michael stia ca va fi otravit . El se temea pentru viata lui inca din 2005, atunci, cand, in timpul procesului de molestare care i-a fost intentat, a fost la un pas sa moara pentru ca nu vroia sa bea sau sa manance nimic. Dezvaluirea ii apartine lui Dick Gregory, un prieten apropiat al cantaretului, care l-a insotit atunci la medic.

Dick Gregory a povestit la CNN2 despre experientele pe care le-a avut alaturi de prietenul sau, Michael Jackson in 2005, in perioada in care acesta avea de infruntat acuzatiile de pedofilie. Starul a fost foarte speriat in acea perioada, astfel incat refuza sa manance sau sa bea ceva, de teama sa nu fie otravit.

Potrivit Stirilor ProTV, Gregory a povestit cum rudele l-au chemat sa mearga sa vada ce se intampla cu Michael, care se deshidratase atat de puternic incat medicii au spus ca daca mai astepta o zi, ar fi putut muri. Dick a povestit in emisiunea"Nancy Grace" ca s-a speriat atunci cand l-a gasit pe Michael agitat, plangand si spunand: "Incearca sa ma omoare... ma vor otravi!".

L-a dus insa la un spital necunoscut, fara vreo programare , astfel incat sa poata fi consultat de medici. Acolo medicii i-au administrat perfuzii timp de o jumatate de zi, apoi l-au externat . Dupa aceea Dick Gregory l-a invatat pe Michael cum sa se abtina de la mancare si, timp de 40 de zile, sa traiasca doar cu apa.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea