Social

#michael jackson #cantaret #spital

Michael Jackson a incetat din viata

Michael Jackson, unul dintre cei mai mari artisti ai lumii, a decedat in cursul zilei de joi in urma unui stop cardiac , informeaza postul american de televiziune CNN.

Cantaretul, in varsta de 50 de ani, a fost dus de urgenta la spital joi dupa-amiaza dupa ce un membru al staff-ului sau a chemat ambulanta deoarece starul nu mai respira. Jackson a fost transportat in coma profunda de la vila sa din Bel-Air la UCLA Medical Center, unde, in ciuda incercarilor de resuscitare , medicii au constatat decesul.

Potrivit CNN, Jackson efectuase un control medical amanuntit chiar inainte de semnarea contractului pentru noul sau turneu si era intr-o forma fizica perfecta.

Michael Jackson lucra la noul sau turneu mondial al carui debut ar fi trebuit sa aiba loc pe 8 iulie la Londra pe O2 Arena. Turneul cuprindea nu mai putin de 50 de concerte programate pana in martie 2010.

Cantaretul american si-a inceput cariera la varsta de numai 11 ani alaturi de trupa Jackson 5 din care faceau parte patru dintre fratii sai. Cinci albume ale artistului fac parte si acum din topul celor mai bine vandute albume din istorie: "Off the Wall," "Thriller," "Bad," "Dangerous" si "HISstory."

Single-uri precum "Billie Jean", "Beat It" sau "Thriller" au definit stilul videoclipurilor-urilor din anii' 80, iar sound-ul unic al muzicianului a influentat numerosi artisti hip-hop sau R&B.

De-alungul carierei sale Michael Jackson a primit un loc in Rock and Roll Hall of Fame , a fost distins cu 13 premii Grammy si a avut 13 single-uri number one. A vandut peste 750 de milioane de albume in toata lumea, iar averea sa fusese estimata la aproximativ 500 de milioane de dolari.

Michael a fost una dintre cele mai controversate si excentrice personalitati din industria muzicala atat din cauza modului in care si-a schimbat radical infatisarea de-alungul anilor, cat si din pricina faptului ca, in 2005, a fost acuzat de abuz sexual asupra unui minor. Ulterior, cantaretul a fost achitat.

Michael Jackson - Billie Jean


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea