Social

#inmormantare #siciriu #michael jackson

Michael, inmormantat intr-un sicriu poleit cu aur

Michael va pleca de pe scena lumii intr-un sicriu poleit cu aer, departe de camerele de filmat. Desi pentru acest eveniment fusese anuntata data de 29 august, familia si prietenii apropiati isi vor lua adio de la Michael Jackson , pe 3 septembrie, artistul urmand sa fie inmormantat in Holly Terrace Grand Mausoleum din cimitirul Glendale Forest Lawn , in nordul Los Angelesului.

Cantaretul va purta peruca speciala si va fi machiat pentru inmormantare ca si cum s-ar pregati sa intre in scena, "pentru ultima data", noteaza Stirile ProTV. Dupa slujba de inmormantare care va avea loc in seara zilei de 3 septembrie, sicriul in care se va afla megastarul va fi introdus intr-un bloc de ciment foarte gros, pentru a alunga interesul eventualilor jefuitori de morminte.

Tot la mormantul vedeti vor fi montate si camere de luat vederi, legate la senzori, care vor activa o alarma pentru a atentiona paznicii daca cineva incearca sa se apropie de mormant. Apropiatii familiei Jackson au spus ca slujba de inmormantare, cu o durata de 45 de minute, nu va fi filmata.

Michael va fi inmormantat in Holly Terrace Grand Mausoleum din cimitirul Glendale Forest Lawn, la cativa kilometri de Hollywood, in nordul Los Angelesului, acelasi loc in care se odihnesc Humphrey Bogart si Clark Gable .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea