Social

#ziua europei #manifestari 9 mai # metrou ziua europei

Metroul din Bucuresti se reinventeaza de Ziua Europei. Ce surprize te asteapta pe 9 mai

21 de ambasade ale unor state membre UE vor organiza, pe 9 mai, standuri de prezentare in statiile de metrou din Bucuresti cu ocazia Zilei Europei. Franta, Irlanda, Cehia, Grecia, Lituania, Suedia, Gemania si alte 14 state europene vor organiza expozitii, degustari de produse, spectacole si proiectii de film.

Proiectul "metroului european" va avea surprize pentru toti calatorii, indiferent de varsta. Astfel, copiii care vor traversa pasajul statiei Basarab vor primi ursuleti Haribo din partea oficialilor de la ambasada Germaniei. Iubitorii de bere vor fi bucurosi sa afle ca standul deschis de ambasada Irlandei in statia Aurel Vlaicu va oferi si vouchere pentru bere irlandeza, pe langa spectacolul de dansuri traditionale.

Alte puncte de atractie sunt manifestarile organizate in statiile Piata Romana, Pacii si Victoriei, unde reprezentantii Frantei, Ungariei, respectiv Suediei vor aduce in fata calatorilor adevarate expozitii gastronomice cu produse din aceste tari. Austria, Polonia, Grecia si Lituania vor organiza expozitii de arta fotografica, proiectii de scurtmetraje si spectacole de muzica si dans.

Foto: adevarul.es

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea