Social

#amenda Metrorex #metrorex #piata victoriei #anpc

Metrorex, silita sa inchida usile definitiv la Piata Victoriei! Calatorii, in pericol!

Una dintre cele mai tranzitate statii de metrou din Bucuresti, de la Piata Victoriei, ar putea fi inchisa! Inspectorii Autoritatii Naționala pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) solicita inchiderea statiei dupa ce a constatat ca viata calatorilor este pusa in pericol de distanta prea mare dintre peron si vagoanele de metrou: 25 de cm.

Metrorex a primit deja o amenda contraventionala de 20.000 de lei, dupa ce un calator a depus o plangere la ANPC.

“Astazi, 28 ianuarie a. c., o echipa de comisari ANPC din cadrul Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti au amendat cu 20.000 lei Regia METROREX pentru prestarea de servicii care puteau pune in pericol sanatatea si siguranta consumatorilor, conform legislatiei de protectie a consumatorilor. In urma primirii unei reclamatii a unui consumator care si-a prins piciorul in spatiul dintre tren si marginea peronului, o echipa de comisari din cadrul CPC al Mun. Bucuresti s-a deplasat la statia de metrou Piata Victoriei pentru a verifica aspectele semnalate. A fost aplicata o amenda contraventionala de 20.000 lei pentru prestarea de servicii care puteau pune in pericol siguranta consumatorilor si s-a dispus masura de oprire temporara a prestarii serviciului pana la remedierea deficientelor”.

Metrorex trebuie sa remedieze deficientele legate de spatiul mare dintre tren si peronul statiei. Pana in acel moment, trenurile ar urma sa nu mai opreasca in statii, a spus Paul Anghel, director general in cadrul ANPC.

Reprezentantii Metrorex au declarat,  pentru RomaniaTV.net ca nici o statie de metrou nu va fi inchisa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea