Social

#metrorex #magistrala 7 #bragadiru-voluntari

Metrorex pregateste Magistrala 7, Bragadiru-Voluntari

Metrorex pregateste o o noua magistrala de metrou. Compania a semnat deja contractul pentru achizitionarea serviciilor de proiectare, asistenta si consultanta privind pregatirea si derularea procedurii de atribuire a contractului de parteneriat public - privat pentru proiectul linia de metrou " Magistrala 7 , Bragadiru - Voluntari", scrie evz.ro.

Noua linie de metrou va asigura legatura zonei centrale cu cartierele Obor-Colentina si Alexandria -Rahova. Magistrala 7 va incepe in comuna Bragadiru, va ajunge la depoul RATB Alexandriei, va intersecta Calea Rahovei si Bulevardul Regina Maria , dupa care va traversa Piaţa Unirii. Linia de metrou va intersecta apoi Calea Mosilor , va fi continuata către Obor si Fundeni, statia finala urmand sa fie in Voluntari.

"Magistrala 7, Bragadiru - Voluntari" va avea o lungime de circa 25 de kilometri, 30 de statii, un depou si o parcare.

Lucrarile ar putea incepe in 2013 si vor dura sapte-opt ani. Potrivit Gandul, investitia ar ajunge la aproximativ 2 miliarde de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea