Social

#metrorex #ratb #transport #greva

METROREX in greva intre 04.00-12.00. RATB circula normal

Angajatii de la metrou vor intra in greva generala, maine, 1 iunie , intre orele 04.00-12.00 si nu intre orele 04.00-16.00 cum era prevazut initial.

"La solicitarea celor care organizeaza in Piata Constitutiei un spectacol dedicat zilei de 1 iunie, am luat decizia sa micsoram intervalul orar de marti in care vom fi in greva de solidaritate", a justificat decizia Metrorex, presedintele USLM, Ion Radoi.

In ceea ce priveste mijloacele RATB, acestea vor circula normal. "Toate troleibuzele si autobuzele vor circula marti, iar acolo unde o parte din tramvaie nu circula, vom suplimenta liniile de autobuz ", a fost declaratia data de purtatorul de cuvant al RATB, MIhai Vladarau, pentru Ziare.com.

Pentru liniile de tramvai care nu vor circula se vor pune la dispozitie linii naveta de autobuze .

"Vor fi infiintate linii naveta de autobuze, pentru a asigura transportul de calatori si pe traseul tramvaielor care nu vor circula marti", a mai precizat Mihai Vladarau pentru aceeasi publicatie.

Momentan, cei de la RATB nu stiu exact pe ce linii nu vor circula tramvaiele si nici ce linii de autobuze vor fi suplimentate. Aceste date urmeaza sa fie comunicate in decursul zilei de astazi.

Citeste si: 

Afla ce bugetari intra in greva azi si pentru cat timp

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea