Social

Meteorologii avertizeaza: Vine iarna!

Lapovita , ninsoare si temperaturi negative . Specialistii de la Serviciul Prognoze din cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca iarna isi va intra in drepturi incepand cu sfarsitul saptamanii.



De astazi, temperaturile scad simtitor, iar ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare. "Incepand de sambata vom avea ninsori pe arii extinse in centru, sud si est, iar in Dobrogea se vor mentine precipitatiile mixte. Duminica, ninsorile vor continua sa cada mai mult in regiunile extracarpatice si, local, in restul teritoriului, unde si vantul va avea intensificari", informeaza Victor Stefanescu, meteorologul de serviciu. De asemenea, ANM anunta ca in perioada 21-24 noiembrie vremea rece va continua cu ninsori aproape in toate regiunile, dar cel mai mult in jumatatea de nord a tarii. Si Bucurestiul va avea acelasi regim de vreme inchisa, in continua racire, astfel incat, in noaptea de sambata spre luni, se va ajunge la temperaturi de pana la minus 3 grade Celsius . In urmatoarea perioada, cea mai scazuta temperatura va fi de minus 8 pana la minus 10 grade Celsius, in nordul Olteniei si Maramures.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea