Social

#vreme #meteo #temperaturi

Meteorologii anunta un weekend cald

Duminica temperatura scade usor, dar vremea ramane tot calda pentru data din calendar. Maximele trec de 10 grade pe areale extinse din sudul tarii, in special in Oltenia. Luni si marti insa, iar se incalzeste usor. Cerul va fi destul de incarcat de nori, vor fi si ploi, iar la munte si lapovite si ninsori . De miercuri insa, vremea intra intr-un proces de racire treptata, si masa de aer polar, se extinde catre sud.

Norii grosi si ploile locale dicteaza si aspectul zilei de sambata, dar trecator la munte, in Transilvania si in Moldova  apar si lapovita si ninsoarea. Fondul termic insa este intr-atat de cald, incat am putea spune ca e primavara. Maximele sunt exclusiv pozitive, de la 5 la 14 grade, valori potrivite mai degraba pentru o zi de martie. Vantul sufla moderat, dar va avea intensificari locale la munte si in estul tarii, iar in regiunile joase, ceata lasata inca de peste noapte persista cateva ore bune si ziua, izolat, ce-i drept.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea