Social

#avertizare meteorologica #vijelii #descarcari electrice #vreme

Meteorologii anunta canicula si vijelii in a 2-a parte a zilei

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteo valabila miercuri, in intervalul orar 12.00 - 23.00. Meteorologii anunta vijelii si averse in sud si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura, in timp ce Oltenia si Muntenia va avea parte de canicula.

"Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in partea a doua a zilei si la inceputul noptii indeosebi in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura si in regiunile sudice si se va manifesta local prin intensificari ale vantului ce pot lua si aspect de vijelie, descarcari electrice si averse, cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si vor fi conditii de grindina", se arata in avertizarea ANM.

In cursul dupa-amiezii vremea va fi caniculara pe arii restranse in Muntenia si Oltenia, cu temperaturi maxime de 35-37 de grade si un indice temperatura-umezeala (ITU) care va depasi pragul critic de 80 de unitati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea