Social

#ploi #vreme luna mai #vreme ploioasa #vreme bucuresti

Meteo: Vremea va ramane ploioasa luni si marti

Vremea va continua sa fie ploioasa luni si marti, meteorologii instituind o atentionare cod galben pentru 22 de judete, valabila din noaptea de duminica spre luni, de la ora 2.00, pana marti dupa-amiaza la ora 16.00

Sunt vizate urmatoarele judete: Maramures, Bistrita Nasaud, Suceava, Mures, Harghita, Neamt, Bacau, Vaslui, Galati, Braila, Brasov, Buzau, Covasna, Vrancea, Arges, Dambovita, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Constanta si Tulcea. Avertizarea este valabila si pentru Bucuresti.

"In intervalul mentionat, in Muntenia, Dobrogea, cea mai mare parte a Moldovei, precum si in sud-estul Transilvaniei si zona Carpatilor Orientali, instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si, izolat, grindina", se arata in avertizarea postata pe site-ul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

In majoritatea zonelor vizate se asteapta cantitati de apa de 20-25 de litri pe metru patrat. Izolat, acestea pot ajunge la 40-50 de litri pe metru patrat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea