Social

#meteo #canicula #vremea #predictii meteo

Meteo: Vremea ramane caniculara in prima parte a saptamanii

In prima parte a saptamanii vremea va fi caniculara in aproape regiunile tarii, cu temperaturi maxime care pot atinge valoarea de 40 de grade.

Luni, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a Romaniei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 33 si 39 de grade, iar disconfortul termic va fi foarte accentuat. Cerul va fi variabil la senin si doar cu totul izolat in zona de munte vor fi posibile ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime vor fi de la 11-12 grade in depresiuni pana la 25-27 de grade in Dealurile de Vest si in Delta Dunarii.

Marti, vremea caniculara va persista in aproape toata tara, iar disconfortul termic va fi foarte accentuat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 35 si 40 de grade. Cerul va fi variabil si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii restranse in vest, centru si nord, iar noaptea izolat in restul teritoriului. Minimele termice vor fi de la 13-14 grade in depresiuni pana la 25-27 de grade pe litoral si in Delta Dunarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea