Social

#ploi weekend #innorari #prognoza meteo #ploi #vremea

METEO Unde va ploua in weekend

In acest weekend am putea sta mai mult in casa decat pana acum, caci meteorologii au  emis o atentionare de vreme rea pentru intervalul 25 septembrie- 26 septembrie ora 13.00. 

In intervalul mentionat, vor fi perioade in care ploile se vor semnala pe arii extinse si vor fi mai insemnate cantitativ, in a doua parte a zilei de vineri si la inceputul noptii de vineri spre sambata (25/26 septembrie) cu precadere in Oltenia si in Banat, apoi in Transilvania, Crisana si Maramures.
Vor fi mai ales averse, insotite, in special in dupa-amiaza zilei de vineri, de descarcari electrice si intensificari ale vantului. Cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 35...40 l/mp si vor fi conditii de grindina.


Sambata, 26 septembrie, va ploua, local, in nord-vest, centru si nord, si pe spatii mai restranse in rest. Vor fi si averse, posibil insotite de descarcari electrice, iar cantitatile de apa mai pot fi, izolat, insemnate. Contonua sa se raceasca, mai ales in vest, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 19 grade la Baia Mare si Miercurea Ciuc si 27 de grade, frecvent, in est, chiar 28 la Iasi.

Se raceste usor si in Bucuresti, astfel ca maine la amiaza vor fi in jur de 25 de grade. Cerul va avea innorari si vor fi conditii ca trecator sa ploua.

Duminica, va fi mai rece decat ar fi normal in cam toata tara. Exceptie face doar sus-estul, unde vor fi 25...26 de grade la Tulcea si Constanta. in vest, nord si centrul maximele sunt sub 20 de grade, iar la Suceava vor fi 17 grade. Pe arii restranse va ploua slab, iar vantul va avea intensificari in regiunile estice si sud-estice.

In Bucuresti vor fi nori, ploi din cand in cand, vant moderat si in jur de 23 de grade la amiaza.

Mai multe informatii despre vreme gasesti aici.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea