Social

#conditii meteo #meteo #starea vremii #ploi #ninsori

Meteo: Saptamana debuteaza cu ploi si ninsori

Inceputul saptamanii aduce o racire a vremii, ploi, ninsori si temperaturi maxime ce nu vor depasi valoarea de 12 grade Celsius.

In cursul zilei de luni, cerul va fi mai mult noros in majoritatea regiunilor tarii. Temporar, se vor inregistra precipitatii pe arii extinse, cu exceptia Olteniei unde aceste fenomene vor fi izolate. In Dobrogea, Muntenia, Oltenia si zona de sud a Moldovei vor fi ploi, iar in restul regiunilor vor fi precipitatii mixte. In zonele montane vor predomina ninsorile.

Minimele termice vor fi cuprinse intre -5 si 5 grade, in timp ce maximele termice se vor situa intre 2 si 12 grade.

Procesul de racire a vremii va continua si marti. In cursul zilei, cerul va fi temporar noros. Izolat, in zona de munte va ninge, iar in Dobrogea si Muntenia vor fi ploi slabe. Local, seara si noaptea, in zonele vestice se vor inregistra precipitatii mai ales sub forma de ninsoare. Temperaturile minime vor varia intre -8 si 1 grad. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 8 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea