Social

#ceata #prognoza #ninsori #temperaturi

Meteo: Cum va fi vremea astazi si maine

Vremea va continua sa fie rece astazi in estul si nord-estul Romaniei, local geroasa noaptea si dimineata, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie. Cerul va fi temporar noros si se vor inregistra ninsori slabe, ziua local in zonele de sud si sud-est si pe arii restranse in centrul tarii.

Valorile termice maxime vor fi cuprinse intre -7 si 3 grade Celsius, in timp ce temperaturile minime vor varia intre -13 si 3 grade. In sudul Moldovei si in depresiuni, mercurul termometrelor va scadea pana la -18 grade. In zonele joase se vor inregistra conditii de ceata.

Ziua de maine aduce o crestere a valorilor termice, mai ales in regiunile vestice si sud-vestice. Seara si noaptea vor cadea precipitatii, indeosebi sub forma de ninsoare in vestul si nord-vestul Romaniei. Izolat, vor fi conditii de producere a poleiului. In zonele joase, in special in sud si est, va exista ceata asociata cu chiciura si, temporar, va ninge slab.

Temperaturile minime se vor situa intre -10 si 0 grade, in timp ce valorile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 4 grade.

Sursa foto: agenda.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea