Social

#meteo #prognoza #vremea

Meteo: Cum va fi vremea la inceputul saptamanii

Saptamana 11-17 februarie 2013 debuteaza o ameliorare a vremii sub aspectul precipitatiilor. Meteorologii au anuntat ca, in cursul zilei de luni, cerul va fi variabil in sud-vest-ul Romaniei si temporar noros in restul regiunilor, potrivit Mediafax.

Va ninge local in nordul, vestul si centrul tarii. De asemenea, in prima parte a intervalului, s-ar putea inregistra precipitatii slabe, mixte in Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei. Tot in aceste zone vor fi conditii de polei. Cerul va fi variabil luni noapte in toate zonele tarii, iar precipitatiile se vor opri.

Temperaturile maxime vor varia intre -3 si 8 grade, in timp ce minimele termice se vor situa intre -10 si 0 grade. In depresiunile din nordul si centrul Romaniei, temperaturile minime pot ajunge la -17 grade.

Marti, vremea va avea un regim termic normal pentru aceasta perioada a anului. In vestul si sud-vestul tarii se vor inregistra innorari temporare, iar seara si noaptea vor predomina precipitatiile slabe sub forma de ploaie.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -9 si 4 grade, mai coborate in zona de est a Transilvaniei pana la -14 grade. Maximele termice vor varia intre -3 grade in depresiuni si 9 grade in Lunca Dunarii si sudul Banatului.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea