Social

#conditii meteo #meteo #vremea bucuresti #vremea in tara

Meteo: Cum va fi vremea in tara si in Bucuresti, miercuri si joi

Administratia Nationala de Meteorologie anunta pentru zilele de miercuri, 18 iulie, si joi, 19 iulie, vremea in general frumoasa, cu innorari in a doua parte a zilei de miercuri. Joi, vremea redevine calduroasa in majoritatea regiunilor.

Miercuri, 18 iulie, vremea va fi in general frumoasa in intreaga tara. Dupa-amiaza, cerul ar putea prezenta innorari in nordul si nord-estul tarii, cat si in zona de munte, unde local vor fi averse slabe, insotite si de descarcari electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 32 C, iar minimele, intre 11 si 21 C, valori mai scazute inregistrandu-se in depresiuni (7-8 C).

In Capitala, vremea va fi frumoasa, cu cer variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 30-31 C, iar cea minima, de 16-18 C.

Joi, 19 iulie, vremea se va mentine frumoasa si va redeveni calduroasa in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 34 C, iar cele minime, intre 13 si 23 C.

Foto: southasianconcern.org

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea