Social

#meteo #furtuni #ploi #cod galben ploi #avertizare meteo

Meteo: Cod galben de ploi si furtuni in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis ieri o avertizare cod galben de ploi si furtuni valabila pana marti dimineata.

"In intervalul 26 august, ora 21.00 - 28 august, ora 9.00, instabilitatea atmosferica se va accentua si va cuprinde treptat toate regiunile, incepand din nord-vestul tarii. Vantul va prezenta intensificari sustinute, care vor avea trecator si aspect de vijelie, cu viteze ce vor atinge la rafala 50 – 70 km/h, iar izolat, mai ales in regiunile extracarpatice si la munte, vor depasi 80 km/h. Vor fi frecvente descarcari electrice, averse ce vor avea si caracter torential, iar izolat cantitatile de apa vor depasi 25-30 l/mp si va cadea grindina.", se arata in avertizarea ANM.

Luni, temperaturile vor scadea considerabil fata de zilele anterioare, vremea devenind racoroasa. Astfel, temperaturile maxime vor fi de la 18-20 grade in nord si in depresiuni, pana in jurul valorii de 34 de grade in sud-est. Minimele termice vor fi cuprinse intre 9 si 16 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea