Social

Metalu Galati ar putea sa devina campiona Romaniei

Echipa de volei Metalu Galati a invins in cel de-al doilea meci din finala Diviziei A1, si se afla doar la o victorie de titlul de campioana a Romaniei.

Voleibalistele galatene sunt foarte aproape de a cuceri cel de-al doilea titlu consecuiv de  campiona a Romaniei. Ieri, sportivele de la Metalu s-au impus in fata echipei Dinamo cu scorul de 3-0. Astfel, conform sistemului “cea mai buna din 5 intalniri”, formatia galateana conduce cu scorul de 2-0, si mai are nevoie de o singura victorie pentru a castiga titlul.

 Daca primele doua etape s-au jucat la Bucuresti, saptamana viitoare, cele doua echipe vor juca la Galati, unde se vor disputa trei meciuri, dar in cazul unei victorii a gazdelor desfasuratorul se va intrerupe.

“Am vrut sa cistigam cu trei la zero pentru a demonstra ca nu avem nevoie de arbitri ca sa batem pe Dinamo. Ne dorim sa incheiem socotelile inca de vineri”, a declarat jucatoarea celor de la Metalu Alina Albu.

Metalu Galati ar putea deveni si campioana Romaniei, formatia galateana fiind deja detinatoarea titlului din Cupa Romaniei .

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea