Social

Messina a promovat in Serie A

Echipa Messina si-a asigurat promovarea in prima liga italiana in urma victoriei obtinute, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, in fata formatiei Como.

In urma acestei victorii, echipa Messina ocupa locul patru in campionat, cu 76 de puncte, la egalitate cu Atalanta, si si-a asigurat promovarea chiar si in cazul in care in ultima etapa va fi ajunsa de Fiorentina, formatie in fata careia este avantajata de rezultatele directe. Gruparea Messina revine in primul esalon din Italia dupa 39 de ani.

Pentru ocuparea locului cinci in clasament, ultimul care asigura promovarea directa, se lupta echipele Atalanta si Fiorentina. Formatia clasata pe pozitia a sasea va disputa barajul cu Perugia, echipa la care evolueaza Paul Codrea.

Echipele Palermo , Cagliari si Livorno au reusit sa-si asigure promovarea inca din etapa a 44-a.

Formatiile Como si Avellino sint retrogradate matematic in Serie C1.

Jucatorul Adrian Mihalcea a inceput ca rezerva partida pe care echipa sa, Hellas Verona, a cistigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 4-3, in fata formatiei Pescara. Mihalcea a fost introdus pe teren in minutul 52, in locul lui Myrtaj.

Fundasul Valentin Nastase a fost introdus pe teren in minutul 72 al partidei pe care formatia sa, US Palermo, a terminat-o la egalitate, scor 1-1, in deplasare, in fata formatiei Livorno. Nastase l-a inlocuit pe Filippini.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea