Social

Messi: Nu ma intereseaza Barca, ma duc la JO!

Pe zi ce trece, Barcelona are din ce in ce mai multe probleme cu fotbalistii din lot. Daca pana acum Ronaldinho, Henry sau Eto’o au fost criticati pentru stilul de joc, a venit randul lui sa intre in atentia oficialior catalani.

 

Insa argentinianul nu a suparat pe nimeni cu atitudinea sa delasatoare, ci mai degraba prin pofta de joc. Messi a declarat ca va face orice pentru a se alatura nationalei sale la Jocurile Olimpice, chiar daca reprezentantii de pe Camp Nou se vor opune acestui pas!

Problema nu este reprezentata de o eventuala accidentare , ci de faptul ca Messi ar putea sa lipseasca de la preliminariile pentru Liga Campionilor. Barcelona va disputa prima mansa pe data de 12/13 august, returul urmand a se juca in ziua de 26/27 a aceleiasi luni. Argentina va debuta la Jocurile Olimpice pe 7 august, impotriva Coastei de Fildes, intr-un meci ce se va disputa la Shanghai.

Datele din calendar nu par sa coincida, dar , daca Messi va ajunge cu nationala sa pana in finala competitiei, atunci va ramane in China pana pe 23 august . Motiv pentru care oficialii catalani se impotrivesc acestei variante.

Dar se pare ca talentatul fotbalist are planurile deja facute. „Ma duc la Olimpiada indiferent de ce mi se poate intampla. Adevarul este ca nu stiu cum o sa rezolvam problema, dar eu sunt hotarat sa fac acest pas. Am foarte mari asteptari de la nationala, mai ales ca si Aguero va juca alaturi de mine”, a incheiat Messi. 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea