Social

#criza teroristi #roman rapit #iulian ghergut #teroristi

Mesajul romanului rapit de teroristi: "Cer autoritatilor sa fiu eliberat"

Iulian Ghergut, romanul rapit in luna aprilie in Burkina Faso, a aparut intr-o inregistrare video in care face apel la autoritati sa intreprinda demersurile necesare pentru a fi eliberat. Acesta este primul mesaj al romanului de 39 de ani de la rapirea sa.

Iulian Gherguţ se prezintă, spune că este deţinut de al-Mourabitoune, la Tambao, si precizează că mesajul a fost înregistrat la 18 august, transmite Mediafax. El se adresează familiei sale, apoi directorului societăţii Pan African Mineral, pentru care lucra în momentul răpirii, apoi Guvernelor din România şi Burkina Faso. Ostaticul imploră să negocieze cu răpitorii pentru a obţine cât mai rapid eliberarea sa.

MAE transmite că Celula de criză interinstituţională care gestionează situaţia cetăţeanului român răpit în Burkina Faso studiază în regim de urgenţă autenticitatea materialului video publicat şi confirmă că persoana care apare în înregistrare este cetăţeanul român Iulian Gherguţ.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea