Social

#Mircea Ionescu Quintus Klaus Iohannis #mircea ionescu quintus

Mesajul presedintelui dupa decesul lui Mircea Ionescu Quintus

Presedintele Klaus Iohannnis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emotionant dupa ce a murit Mircea Ionescu Quintus.

“Ne-am despartit astazi de un adevarat senior al politicii romanesti, domnul Mircea Ionescu-Quintus. In ciuda secolului zbuciumat pe care l-a traversat, a ramas mereu fidel crezului liberal, cu care s-a identificat si pe care l-a servit fara încetare.
Domnului Quintus îi datoram multe lucruri bune din viata noastra publica, dar mai ales contributia la revigorarea unei doctrine democratice în anii ’90 si la dezvoltarea unei culturi a dialogului, civismului si integritatii actului politic.
Asa a fost domnul Quintus si asa ne vom aduce aminte de Domnia sa: un om de stat demn si responsabil, senin, cu spirit moderat si profund devotat tarii sale. Calatoria seculara a domnului Quintus se încheie aici, însa mostenirea sa politica va ramane pentru noi o profesiune de credinta. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, a scris presedintele Klaus Iohannis pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea