Social

#Carmen Daniela Dan #Marian Godina #ministrul de interne

Mesajul politistului Godina pentru noul ministru de Interne

Politistul Marian Godina i-a transmis un mesaj noului ministru de Interne, Carmen Daniela Dan. „Sa nu confunde caruţele cu masinile de poliţie cum a confundat gheretele de ziare cu librariile”, i-a transmis politistul.

„Am primit azi cateva zeci sau chiar sute de mesaje in care eram “atentionat” in legatura cu noul ministru de interne, asa ca simt sa va spun ca am luat la cunostinta.

Ce sa zic...ii urez succes in activitate si sper sa nu confunde carutele cu masinilie de politie, asa cum a confundat buticurile si gheretele de ziare cu librariile”, a scris Marina Godina, pe pagina sa de Facebook.

Carmen Daniela Dan, fost prefect al judetului Teleorman pana in octombrie 2016, a aparut in presa dupa ce l-a contrazis pe Marian Godina, care a afirmat ca nu exista nicio librarie in Teleorman, si a sustinut ca in acest judet exista 255 de firme care fac comert cu carti, potrivit digi24.ro.

Astazi, la audierea audierea viitorului ministru de Interne,cunoscuta in Teleorman ca „blonda lui Dragnea”, jurnalistii nu au fost lasati sa asiste. Decizia a fost luata prin vot de majoritatea PSD- ALDE. PNL si USR au votat impotriva. Intrebati care sunt motivele pentur care secretizeaza sedinta, parlamentarii PSD n-au oferit nicio explicatie, scrie aktual24.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea