Social

#proteste jandarmi #jandarmeria romana #jandarmi

Mesajul Jandarmeriei Romane pentru populatie

Jandarmii le multumesc romanilor care au protestat pasnic si au respectat indicatiile fortelor de ordine, aratand ca a primit imagini si inregistrari care vor fi folosite pentru identificarea si sanctionarea, conform legii, a tuturor celor care au comis in Piata Victoriei acte de tulburare grava a ordinii publice, precum si acte de violenta.

'”Multumim tuturor acelora care au multiplicat mesajele Jandarmeriei, cetatenilor care au protestat pasnic si au respectat indicatiile fortelor de ordine, sprijinindu-le astfel in actiunile de asigurare si restabilire a ordinii si sigurantei publice, la nivelul Capitalei. Am primit numeroase imagini si inregistrari din partea cetatenilor care au fost prezenti ieri in Piata Victoriei, pe care le vom folosi pentru identificarea si sanctionarea, conform legii, a tuturor celor care au comis acte de tulburare grava a ordinii publice, precum si acte de violenta'', se arata in mesajul Jandarmeriei Romane. 

Institutia a mai anuntat ca “79 de persoane au fost retinute si conduse catre sectiile de politie in vederea stabilirii identitatii precum si a gradului de implicare sau vinovatie in ceea ce priveste incidentele petrecute la nivelul Capitalei”. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea