Social

#planor disparut #pilot disparut # Mircea Craciun #raed arafat #planor Postavarul

Mesajul familiei pilotului disparut: “ Mircea Craciun, omul pasare...”

Pilotul planorului disparut in urma cu sase zile este cautat in continuare de peste 1.000 de pompieri, jandarmi, salvamontisti si voluntari. Astazi, pilotul va fi cautat pe trasee din judetele Prahova, Arges, Brasov, Vrancea, Buzau, Bacau, Covasna si Harghita. De asemenea, o drona performanta, pusa la dispozite de voluntari, va fi folosita in zona Intorsura Buzaului, iar imaginile captate vor fi analizate la sol de catre specialisti.

 

Raed Arafat a spus ca sansa de a-l gasi in viata pe pilotul Mircea Craciun este, cu fiecare zi care trece, tot mai mica. El a precizat ca daca planorul nu va fi gasit in urma cautarilor, Jandarmeria Montana si Salvamont vor avea "o misiune continua ca pe toate traseele pe care le fac, oricând sunt pe munte, sa verifice si planorul respectiv".

Familia celui mai bun pilot de planor de distanta din România nici nu concepe ca Mircea Craciun sa nu se intoarca acasa.

“...
Chiar daca timpul este cumva impotriva noastra, noi vom continua cautarile cu orice mijloace si oricate sacrificii. Tatal nostru a iubit enorm muntii peste care a zburat si care l-au ajutat sa-si tina aripile sus. Pe aceeasi munti trebuie sa-i convingem acum sa ni-l dea inapoi. Mircea Craciun, omul pasare, trebuie sa se intoarca la familia si prietenii lui.
Natura ne-a arata inca o data ca este mai puternica decat oricine. Insa, tot ea ne va arata drumul catre tatal nostru. Oricine doreste sa participe la cautari este binevenit.
Am infiintat o pagina pe Facebook in care vom posta opiniile noastre si ale colegilor de zbor apropiati lui Mircea Craciun, cu privire la itinerarii plauzibile unde ar putea fi cautat. Pagina este intitulata "Sa-l gasim pe Mircea Craciun". Aici ne vom coordona cautarile. Multumim inca o data tuturor si cat mai curand sa cream o pagina cu titlul “L-am gasit pe Mircea Craciun”.
Multumim!"

Mircea Craciun, care a disparut cu planorul in 6 august, dupa ce a decolat din Masivul Postavarul, se pregateste pentru a atinge un record mondial de 1.000 de kilometri in zbor liber.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea